UPPDATERING: Återkomst igen, AKA: Han som lovar att komma tillbaka och sedan bara postar inlägg där han lovar att komma tillbaka.

Hej hallå allihopa!

Som ni har märkt, om det nu är någon som fortfarande läser här, så uppdaterade jag nästan ingenting på bloggen under 2020. Detta beror på att jag helt plötsligt tappade intresset för svenska dubbningar totalt i början av det året. Så större delen av året så studerade jag i stället engelska röstskådespelare i väntan på om dubbningsintresset skulle komma tillbaka. Det dröjde väldigt länge innan det så sakteliga började växa tillbaka. När jag nu denna veckan bestämde mig för att kolla in omdubbningen av DuckTales så återställdes dubbningsintresset helt igen.

Däremed vågar jag lova att jag är tillbaka igen. Så vad kommer hända här på bloggen då?

Först planerar jag att någon gång under vintern-våren 2021 släppa en recension av DuckTales-omdubbningen.

Sedan har jag en mycket rolig nyhet: ”Vem är bäst?” kommer att komma tillbaka. Jag har redan idag tjuvstartat med att lägga till och rätta lite nya och gamla insatser i tidigare omgångar, vilket ni kan hitta i uppdateringsloggen.

Notera dock att det inte är 100% bestämt exakt när ”Vem är bäst?” kommer att släppas. För att anpassa omgångarna efter mitt humör och min motivering, kommer jag inte längre att ha några släppdatum för omgångarna. Planen är i stället att jag under den närmsta tiden ska skriva så många omgångar jag känner för, och av hjärtats lust i stället för tvång. När jag skrivit tillräckligt många omgångar så kommer jag att börja slänga ut dem här på bloggen, men jag kan inte lova när det blir. Det kan bli i mars, det kan bli i maj, och det kan bli i juli, jag vet inte. Jag vet bara att någon gång under 2021, förhoppningsvis (även om jag inte kan lova något) så kommer serien att återupptas under första halvan av 2021, dvs januari-juni. Förhoppningsvis.

Denna gången hoppas jag att kunna lova det jag håller, men om jag misslyckas med detta, och det åter blir tyst som i graven i bloggen detta året så ber jag på förhand om ursäkt. Men förhoppningsvis hörs vi inom en snar framtid igen. 🙂

/Tony

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s